Well, It's a Happy day isn't it?


Waalaikummussalam ...

Bismillahhirohmanirohim...
Sejak bila diorang kaple ni? -.-'

Hiyaa! Meet again. How are you, readers? Ho ho ho, Disebabkan today takda cita papa, So aku decide nak show off sikit aku mia skill. Bukan nak menunjuk, nama pon Online Diary. So, apa salahnya nak cerciter sikit, right? First of all, disebabkan boring sangad tadi, jadi aku pon mangasah bakat melukis aku yg tak seberapa ni. Jom jadikan entry ni Gallery.

Tau la buruk, tak payah la nak kutuk-2 :'/ 

Well, simple je kan? Tak macam korang. Semua cantik plus cun! Eh, bukan korang. Tapi korang mia lukisan. Kembang sakan la hampa nohh! Dah-dah. Melalut abis. Continue balik. Skip pasal lukisan ni, Jom p seksyen baru. Haa, ni yang best nak story ni. Aku dapat num 4 dalam exam bru-bru ni. Bestt giler la! Dah tu, dapat present plak. Nak tau dapat apa? Scroll !

                                                                Hak milik En.Google :)

Tadaaa! G-Shock, Purple! Knpa purple plak ni? Sejak bila aku suka purple ni? Harharhar~ Actually, baru ja. Semenjak 2 menjak ni, aku minat sangad dgn purple. Ntah bila pon tatau. Well, blog aku pon dah aku transfer to purple. Tak caya? Click sini! Memang la tak bnyak purple, sbb tak sempat nk deco. Busy memanjang. Tapi seronok la dpat g-shock. Walaupun dah nak ketinggalan zaman.. Hukhuk! Anyway. Thanks lotlot, Mother. Muahh! <3

Tadi 1st time bawa jam bru ni p Shopping dekat Sunshine. Serba-serbi pepel. 
Macam tak betul je -.-' 

Lagi satu good news untuk aku. Perghhh! Berderet good news bergolek kat aku skrang ni. Alhamdulilah, aku dapat Anugerah Pelajar Cemerlang tahun ni. Sebab result PSV aku paling tinggi from others students. PSV pon PSV la. Janji dapat. Alhamdulilah. Tunggu 30 Jun ni bole naik pentas utk kali ke-2. Kenapa ke-2 plak ni? Haa, ni pasal PSV jugak. Tapi dah lama dah. Aku menang first place dalam Pertandingan Melukis Poster. Huhuhu, Semua aku nak rembat, Ntah papa ~

Rasanya dah berjela-jela entry aku kali ni. Ya la, bukan tiap-tiap hari aku onl. Ni pon aku free. Kalau tak sampai bila-2 korang rindu aku, kann? Ho ho ho. Manyak perasan ini budak. Harharhar~ So, in the end of my story the morry, aku nak minta tolong.. Follow blog ni, Follow twitter aku and tolong add fb aku. Im begging you, readers! Lagipon bukannya kena charge papa pon. Free je! Well ..

T    H   E           E  N  D  ! 

No comments:

Post a Comment

Watch your words, dude.