11 Things about me


Assalamualaikum. 
wehee, sekarang banyak entri pasal 11 things about me kan? Haha aku pon tunggu jugak bilalah nak kena tag ni. Now dah ditag. hehee thanks to Her :)


2. Write 11 things about yourself
 Overthinking person
 Suka explore google/ finding experience
 Suka stalk orang
 Tak makan sayur termasuk bawang
 Pendiam
 Directioner
 Rabun jauh -.-
 Anak kedua
 Agak kuat makan
 Tak suka texting/call phone
 PMR candidate 2013

3. Answers the questions the tagger set for you
1. Perkara yg paling sweet korang pernah dengar/alami sendiri?
Bila dapat tau orang yang kita suka, suka kita balik. maybe?

2.  Kalau diberi pilihan masuk matrikulasi/form 6, yg mana jadi pilihan? Alasan?
Form 6. Sebab katanya peluang nak masuk U lebih besar :)

3. Minat Najwa Latif ke Ainan Tasnim? Sebab?
Ainan Tasneem. Sebab aku sentiasa perasan yang Ainan dengan aku ada persamaan. lol

4. Apa reaksi korang bila ada sorang budak sindrom down suka giler kat korang?
Erm, tengoklah dulu cara dia suka tu macam mana.

5. Negeri yang korang belum pernah pergi?
Sabah and Sarawak.

6. Korang rasa aku patut guna aku-kau ke saya-awak bila update blog? Sebab?
Ikut keselesaanlah :)

7. Pernah ada kawan yg bajet semua dia ada or pandai buat x? cer citer.
Ofcourse lah ada. Tapi tak baiklah kutuk-kutuk dia kat sini. Kang dia stalk, kantoi habis.

8. Pandangan tentang backstabber?
Orang yang kurang kasih sayang maybe.

9. Korang stay mana? Johorean ade?
Penang. Takde.

10. Korang rasa aku ni jenis yg macam mana? Hehe.
Jenis yang tak suka jaga tepi kain orang. Lantaklah nak koyak ke apa. haha betul ke?

11. Soalan aku mencabar ke tak?
Um bolehlah bolehlah. hee

4. Create 11 questions for those you want to tag.
1. Ada crush? Berani mention nama dia kat sini?
2. Apa pandangan anda tentang haters?

3. Apakah tiga sebab yang relevan kenapa ada manusia yang tak boleh tengok orang senang?
4. Pernah rasa nak lari rumah? Why?
5. Apakah 2 keistimewaan yang korang rasa ada pada diri korang? Pujilah diri sendiri sikit.
6. Minat One Direction? Hehe Louis handsome kan? *tak minat pon, jawap jugak!*
7. Pandangan anda tentang kpop?
8. Ada tak tips atau petua untuk hilangkan eyesbag?
9. Lagu yang paling anda suka, yang sentiasa ada dalam phone, yang jarang didengar tapi tak sanggup didelete? 
10. Sebenarnya nama apa yang korang nak parents korang namakan kat korang?
11. Yakin seratus peratus soalan yang diberi ni dijawap dengan jujur? 

5. Choose 11 bloggers to be tag and link them to the post.

Okay done. Jangan tag aku balik ye. And jangan lupa tinggalkan link post korang pasal ni selepas publish di bahagian comment dibawah. Selamat menjawab. hehe

5 comments:

  1. selesai jwap sklan yaya..hehehe
    http://jelezkah.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
  2. haha soalan jawapan kepada soalan pertama tu memang best..

    ReplyDelete
  3. http://ceritaciklebah.blogspot.com/2013/05/11-about-me.html

    Sorry lambat reply ^^

    ReplyDelete

Watch your words, dude.

PAUSE HERE