Exam.



Assalamualaikum. Harini sempat curi-curi masa utk online. hee minggu ni ialah minggu exam so nak online pon susah. Memang parents aku tak marah pon bila aku online ke study ke, tapi bagi aku bila aku asyik online je then teringat yang esok ada exam .. omg. Aku ni bukannya burung hantu cam korang yang memang selalu stay up all night. Paling lambat pon pukul 1 je. sadlife.

Aku start exam hari khamis yang lepas. First subject is sejarah. Alhamdulilah banyak preparation yang aku buat untuk perang dengan paper sejarah tu. But still, semalam cikgu kasi result dah. Cukup-cukup makan je. But alhamdulilah tak pernah lagi fail sejarah dalam seumur hidup. sobsobs *lap air mata terharu* Lagi satu ceghita, hari khamis tu cikgu faiz masuk kelas. Time tu kami tengah jawap bm paper 2. Susah gila kuasa tiga!  Even dah hafal ayat-ayat dramatis tapi ntah cemana boleh terbang berterbangan di udara. Ughh cedih.

Masa tengah jawap tu, cikgu faiz jalan satu kelas and dia tanya sapa lagi yang nak paper tambahan. Siap kata, "nak lukis ke, apa ke" lol. Cikgu cakap camtu tangan aku terasa ringan nak angkat. Bila teringat paper bm ni lagi 3 karangan tak siap lg, hmm ... *lap air mata sedih*

Keesokkan harinya, hari jumaat kami exam sivik and agama. Serius aku cakap, ni first time nama aku (atau nama yang lebih kurang dgn nama aku) masuk paper exam. lol ya memang agak ... sentap. Well, paper sivik tu cikgu faiz yang buat. Ntah-ntah dia nak sindir perli aku dengan soalan tu. puih.

And lastly, isnin ni exam geo and math. Doakan aku lulus math... sobsob *lap air mata sedih lagi* The end. Thanks bazirkan masa korang baca entry mengarut ni. bye assalamualaikumm :)


10 comments:

  1. sy mnggu depan..Doakan sy yerr..

    ReplyDelete
  2. cayok2.. kalau hana study.. ada satu masa hana nak relaxkan otak. mesti online.:)

    ReplyDelete
  3. assalamualakum , nanti lepas exam jom join ga by o.s.m ni ok .
    ---> http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum . nanti lepas habis exam jom join ga by os.m sepanjang mei ini . jom . --> http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/

    ReplyDelete

Watch your words, dude.