Heliza Helmi - Jom Zikir [Music Video]



Assalamualaikum wbt. 
Harini, aku ter-skip dua paper exam gerak gempur pmr sebab tak pergi sekolah dan aku still boleh tersenyum senang sambil dengar lagu ni. Sempat lagi onl padahal esok paper math dengan geo. Sempat lagi update blog. Sempat lagi blogwalking dan terjumpa lagu ni dari blog http://www.jiakreatifelt.com/. (credit) Best lagu ni. Seronok tengok Heliza Helmi. Oh nak sangat jadi cem Heliza :')

* Abrakadabraa *

Sama tak, sama tak? wuahahahhahahahhaa (beri tumpuan kepada tudung 'kami' XD)

4 comments:

  1. tudung tu lawaaaaaaa. arghhh, but tak reti pakai. sobs sobs >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sy pon jarang pakai shawl. tu kira alhamdulillah menjadi XD

      Delete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
  3. nice.. kite pun suka heliza .. *tetiba ;3
    =)

    ReplyDelete

Watch your words, dude.