Demam


Senyumm :]

Hello, Assalamualaikum. How are you? Haha, hampir sminggu tak update. Rindu belogg :3 Actually semalam aku demam. Ntah macam mna bole demam. Kalau demam je takpe la jugak. Ni sesema, batuk, sakit kepala. Sampai menanges aku kat sch. Time bersiap otw nak p sch, dalam hati macam takmau p sch sebab time tu memang dah sesema. Tapi tak rasa pon demam. Then, aku p jugak.
Benci betol la time tu. Sakit hidung gila! Nasib je aku bawak tisu. Habis satu paket tisu tu aku guna. First period tu time BM. Alhamdulilah  BM aku dapat A. Satu daripada 5 orang. Wiiwett xD Then, Kh plak. Time tu kepala aku berdenyut. Sakit hanya Allah yang tau. Apa boleh buad? Aku just tekup muka aku atas meja berlapikkan tangan. Bila cikgu tnya, aku just jawap - 'tadapa' :')

Lepas tu PI plak. Nasib je tak belajar haritu. Kalau kena salin nota yang berjela-jela, pengsan jugak aku kat situ. Masa tu aku just duduk, tunduk yang peluk tubuh. Sejuk sangad! Lenguh kepala dok tunduk je. Hoho :o
Math? Aku tak fail. Alhamdulilah, Ingatkan dah fail sebab exam ni tak guna kalkoleter. Tapi memang banyak jugak yang salah, pembetulan pun banyak. Thanks to Fathin sebab tolong buad pembetulan kat aku. Aku betul-betul kesejukkan dan letih sangad time tu. Ntah macam mana, tetiba ja aku nanges time tu. Dalam otak dok fikir selimut ja. Dah la masa tu hujan. -.-'

Malam tu, buka puasa aku just makan nasi 3, 4 suap je. Tak lalu nak makan. Hukhuk! D'x Tak sangka aku tak makan langsung semalam. Kalau tak, sepingan nasi memang tak cukup. Hahahahhahahahha! Today aku tak p sch. Oh! seronoknyeee~ ._. Tapi yang tak seronoknya aku tak boleh tengok mata tuuu. I miss that eyes, and his eyelash! Okey dah abes dah story morry pasal demam ni. Aku pon tak larat dah nak mencoret or menconteng kat sini. So, my last words, Assalamualaikum, Byebye :*

My Mr.'Bruno Mars' :3

Note: Alhamdulilah dah tak demam skrg. :D


2 comments:

Watch your words, dude.