Hai ☺



Hell-oh! Assalamualaikum. Hehe, how are youu? Well, tak sangka dah nak raya. Wepphey! K dah, today aku tamau cita pasal raya. Sebab kita belum raya lagi! Huhu, suprised! New look. Agak kepepelan sikit. Hahaha :D Dah bosan dengan pink, transfer ke pepel. Heheeeeee ;]


Tit teritittt ~


Tadaa! Hehee, memang dah rancang nak tukar hundred percent from pink tu purple. Tapi still belom siap. Cacat dekat border body blog ni. Someone? Help? :') Bila tengok-tengok balik, buruk plak aku tengok yg baru ni. Ada sesiapa ada freebies yang comel plus lote plus cun plus melecun?

Baru-baru ni me and my siblings buad projek kuih raya. Mula-mula tu, maksu aku je yang order. Lepas tu, berderet yang order. Keching keching! Bole kata setiap hari buad kuih raya, Tapi satu jenis je, sebab ni first time tauu! Nama dea -
Cornflakes Madu. Sapa nak order?  Wewitt. Jom tengok ;3





Ni semua hasil handmade my sis. Sekarang ni pon diorang tengah buad. Aku dikecualikan. Hikhik! xD Banyak tupperware penuh dengan cornflakes madu yang hancusss! Sebab apa? Sebab Encik Irfan yang terlebih baik buad tupperware tu jatuh bergolek-golek. -_-'

Esok, last day of the sch before Eid holidays. And aku yang sch petang kena p pagi. Firstly, memang aku nak p, but bila cikgu kata - 

Bawak buku 3 masa terakhir.

Dah la last tu PI. Buku tebal, dan kena belajar! Selalunya time PI kami tak banyak belajar. Tapi esok mualimah nak ajar... :') Dah la buku ada bawah meja. Elok la, kalau p esok, kena masuk kelas dulu. Dah la share class dengan form 5. Masak betul! -.-' Takpa-takpa. Dah decide tamau p esok. Bukannya ada papa pon. Just duduk dalam dewan dan jadi penonton dan tadah telinga dengar cikgu ber'ceramah. Mesti 'best' kalau p nih! 
Dont read this! 

Esok, Hatsumi's and Solo's will berbuka puasa sekali dengan cikgu. Saja suka-suka. Cikgu pon on je, kami pon takkan nak off? Haha! Tadi punya la busy ambik senarai nama org yang nak p. Bukan apa, nak kutip duit mia pasal. Erk? Takda free-free kay. Tiada voluntier yang nak sponser. Kot la orang yang tengah baca ni hulur duit raya sikit... eheee ;

Potpet mia potpet, kami decide satu kepala RM7. Semua yang p 12 termasuk cikgu. So, semuanya RM84. Cukup kan? Balance tu kami akan divide sorang sikit. Adil dan saksama. First tu memang nak kutip sorang RM5 je. Tapi bila tengok bilangan orang kurang memberasangkan, so kami upkan sikit. Okey la kenn? Kalau tak nak up sampai RM10 tauuu, Tapi kesian plak dekat orang yang tak mampu. Hikhik! Peace! ;D Before aku end entry ni, jom dengar lagu ni dulu. Sweet je suara Ainan n Tasha. 





<3 It's a simple symbol. But It's full of meaning.


Note- Ready for tomorrow at 6 pm. 



2 comments:

  1. cornflakes madu !!! my fevret :D tolong poskan ke rmh. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, cornflakes dah habis. Tunggu thun dpan plak xD

      Delete

Watch your words, dude.