Please?



Assalamualaikum. Harini teramat la busy dengan facebook bila dapat tau header-header yang join Contest Header Paling Sempoi 2013 anjuran kak Nabila Medan dah diupload. So nak kena cari liker sebanyak mungkin. Ni yang susah ni. Siapa yang baik hati nak tolong akuu nii? Act semalam ada seorang blogger ni, lupa pula nak dia, minta aku likekan header dia di twitter. Then lepas like, skodeng la sikit header-header sempoi kat situ. Bila sampai kat header yaya, omg terkejut gila. Aku baru tengok first time, like dah ada 23. Terkejut sangat. hehe.

Macam ni la, kita buat deal. Yaya nak buat segmen kecik iaitu sesiapa yang dapat kutip like paling banyak untuk header yang yaya pertaruhkan tu, akan dapat ganjaran click ads selama seminggu. Mana lah tahu kan dalam seminggu tu boleh cash out ke kan? setuju? Sila comment. 


Sebelum tu, nak minta jasa baik anda semua untuk like header yayaa. Baik hati kan? cehceh xD Okay sila click link di bawah untuk like dan rewardnya adalah pahala kerana membantu :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=355329407904684&set=a.355327351238223.1073741827.143633932407567&type=3&permPage=1

Eh like ni jugak. 

Okay itu saja. Sekian terima kasih. Kepada sesiapa yang nak income nya naik mendadak, sila comment setuju. hehe. Bai!

3 comments:

Watch your words, dude.