2 Hari


We're rock :3

Hello hey hi. Assalamualaikum, again. Hehe, sapa tak p school today? *me. Harharhar, cakap je nak p tapi tak p pon. Bukan sebab tamau, bukan sebab malas. Tapi sebab tak boleh. Mengarut jah. Actually harini hujan so tak boleh p school. Alasan semata-mata. Ho ho, ya la. Dari pagi tadi hujan, skrang baru behenti. Nak kata lebat tu .. tak la sangad. Hurm ... :'| Tak bole jumpa dia ..

Macam tu ler ..

Dua hari tak onl rasa macam 2 tahun. yeke? :p Kenapa kenapa kenapa? Sebab internet takda. Kenapa takda? Sebab tak bayar. Lols. Ya, itulah kenyataannya. And skrang dah boleh buka sebab dah bayar. Hu hu xD Two days tak onl, Two things I'll get. Onl je terus tengok chatbox and ada tertulis ..
     - Hello, x nak tuntut hadiah ker? try la godek dalam cbx :)

Mula-mula tu terkejut la jugak tetiba je kena tunutut hadiah. Bila dah usha betul-betul rupanya aku menang giveaway tu. Dapat Mustache Necklace. *lompat. Lol, so dengan sepantas kura-kura aku hantar detail. actually tak hantar lgi sebab owner tu blom app fb aku :') Thanks Random.com cause sudi ambik number bertuah aku. Huhu *lap air mata. 

Then, aku try la check list contest and giveaway aku. Tengok-tengok tersenarai kat Contest My Ohsemm Lovely Pic by Tasya. Dapat number tujuh belas and aku tatau apa hadiahnye. Tunggu reply dari empunya contest. Hahaha ^-^



Nak menang hadiah ohsem? Click list contest and giveaway tu. :D

5 comments:

  1. Yaya meng Contest My Ohsem Lovely Pic by Tasha kan ? Saya Sponsor Edit Blog Kan ? Tlg Bagi Email N Password Blog Yaya Kat Fanpages Saya .

    http://www.facebook.com/pages/CIK-FIE/468883786458963

    ReplyDelete

Watch your words, dude.