Happy Birthday to me!


to mee .. 

Hehe, holla guys. Bertemu kita lagi malam yang indah ni. Actually macam yang korang tau, bagi yang tau la birthday aku ialah pada hari ini iaitu 21 september. Alhamdulilah cukup 14 tahun aku di bumi ni. Terima kasih to facebooker, tweeter, blogger, gamer yang wishes kat aku dari pukul 12 pagi semalam. Punya la berlambak wished kat kedua-dua wall facebook aku. So, Thank you so much. I really appreciate it. ♥ Jom usha sapa yang wished!

Facebook - Yaya Hatsumi

Berduyun-duyun dari pagi sampai malam!


Okey, tayang muka jap! :D


Facebook - Yaya Hatsumi II

Banyak ke sikit ni ? -.-


Ni facebook yang kedua kay. hehehhe :D



Dua ja, hehe! :D

Mula-mula thanks to facebooker yang wish lebih dari 100 orang. Then, thanks to tweeter yang hanya 2 orang saja. Hahaha, anyway thankyou so muchhh! Terima kasih gak to blogger yang buad ramai kat wall aku. Sorang je blogger yang aku ingat - Izzah Hilhami. 'Nandremm' to kawan-kawan aku dari game habboon.com yang sudi wish kat aku even aku dah lama tak contact diorang. Terutamanya Lia Alia yang dari dulu kaki like. Iqbal Hemswort, even aku tak berapa kenal dia. Tapi dia penah ajak aku main retro-retro yang baru. hahaha! Ryumaki, Kak Long, Fatin Najihah dan lain-lain. Tak dilupa, geng-geng KRB dulu. Hehe, Imichiuuu T_T Terima kasih banyak-banyak to Bear Biru (yati), Alif Evans and Zatty Dilla (zati). Habis cita THANKYOU SEMUA YANG WISH! HAHAHAHHAHAHA! gila sudah -.-

Group 16 -cempedak


Oh, before terlupa, dia pon ada wish utk akuuu. hikhik! ^^ tadaaa ~

Berani sungguh! :)

Okeh dah habis bab wish. Penat sudah asyik taip 'Thankyou' kat setiap wish yang diorang bagi. Tu pon ada yang tak terbalas lagi. Sorry bangatt! Bab school, memang 'ran' gila tadi. Memang tak rugi p school even mak aku dah larang habis-habisan sampai telefon bapak aku sebab tak bagi aku p school. K, aku tamau cita yang tuh. So, petang tu pukul 5 camtu aku call mak aku, nak comfirm dia tinggal aku ke tak. hukhuk! D; Then mak aku cakap tak jadi. Alhamdulilah ... 

Paling best kat school ialah time BI. Melilau kami cari cikgu, ye la otw nak balik kelas kami trnampak geng solo semua p surau. Ingat ke semua kena p sana. Sampai sana je tengok-tengok takda sapa pon. Kelam-kabut smua balik kelas sebab memang dah lambat sangad. Alhamdulilah cikgu Aimi tak terjerit-jerit 'belitiaq' sebab masuk lambat. hihi! Well, harini Hatsumi pakai lencana baru. pin kecik je pon. Dah banyak kali kena tegor - 'sesat sekolah ke?' sabar je la. Cikgi Aimi pon tegor gak. Tapi aku jugak yang jadi mangsanya. Ada plak suruh aku padam whiteboard. Dah la ambik pin aku. HAHAHA! nasib baik dia bgi balik.

Time nak balik school, student pompuan smua kena salam cikgu. Sampai je turn aku dia thanks to me cause padam whiteboard. Then entah macam mana aku boleh cakap ngan dia tadi. ye la aku ni bukannya peramah macam adik anis tuh!
Adik anis? satgi aku cita. huhu ~ Aku bagitau cikgu tu harini bufday aku, then dia kata esok bufday anak dia. Haha, senyum tak perlu kata apa-apa :)

Berbalik ke cerita adik Anis tu, today kitorang rancang nak lepak kat pasar malam. Malangnya fathin tak p jugak minggu ni cause bapak dia mengamuk. Aku pon tatau la apa masalah diorang. Tadi punya beria-ia ajak Ikhwan p sekali, last-last dua-dua tamau. Sehati Sejiwa betul! Time makan-makan, Fathin ada cll aku. Maybe dia terdengar suara Anis kot sampai marah-marah kat aku. Gedik la, pa la. Ish ish ish ..

Masa nak balik tu, aku lepak ngan Iqbal and Daus. Dan adik Anis jugak. Ya Allah, punya la bising dua adik-beradik tu sampai aku kena buli. Sadis betol. Aku tatau la macam mana Anis boleh tahan dengan adik dia tuh. hehehe. balik tu ada la sembang sikit ngan Anis. Saja test dia 'rugi aku tak snap hg dok sebelah nabil'. Nak tau apa dia jawap? - 'ha, rugi betul' Tersengih-sengih dia. Ulang benda yang sama banyak kali. Rugi aku cakap macam tu -..-'

Okey, Habis sudah cerita and gossip kita pasal hari ini. Lain kali tambah lagi dosa kat sini ye. lol. Okeh bye guys. Thanks for reading this entry. Ho ho ho, Assalamualaikum ... 


Goodnight, sweetdreams :)








6 comments:

  1. hepy bday awk..smoga pnjang umur murah rezeki dan hidup sentiasa dirahmati olehNya..:D

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday syss :* Semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki ya ;)

    ReplyDelete
  3. Kenapa mak larang pergi sekolah? kenapa? kenapa? kenapa? kenapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, nak keluar. tapi tak jadi dah sebab yaya p school jugak :DD

      Delete

Watch your words, dude.