No title


I said it here ..

Hey lo. Hehehehe, lepas buad entry gila-gila haritu tetiba ja jadi rajin nak update. Tak terniat pon nak update tapi bila buka ja tab dashboard blogger tu, semangat nak update  berkobar-kobar  Hurmm, aku tatau la nak start dari mana tapi benda yang sangad penting aku nak share ialah mende ni - 

Help meh! 

Lama jugak la aku mengalami masalah ni. 'Terkezut' aku bila buka je dashboard terus jadi camni!  Senget dah kepala aku fikir mende ni. Dulu pernah jadi gak, tapi dengan kepakaran aku yang tersangad hebat nih, dah jadi macam biasa. Tapi ntah cacat kat mana sampai boleh jadi balik then takleh tukar ke dashboard yang lama  Ada sesiapa tau macam mana nak buad seperti sedia kala ? 

Okey, jom masuk bab school plak. Hehehhehehhe, banyak moments yang aku dah lupa tapi still nak transferkan mende tu dalam ni. Macam biasa la tadi p school, alhamdulilah hujan. Yang sangad lebat. Baru je jejak kaki depan school, tiba-tiba jadi lebat. So muka aku pon jadi macam ni -  why? whyyyyy?! 

Time balik tu je la yang best sikit nak cita. Aku tatau la apa masalah budak laki sampai aku pegang tangan fathin pon salah. Tawu la depa tak boleh pegang tangan their friends. Ye la tak pasal-pasal keluar tajuk hot 'pelajar gay' bla bla bla .. shuuuuu ..

Well. Tak banyak cita yang hot plus bombom yang aku share kat sini. Harini memang boring sangad. Tapi yang bestnya, berani betul dia harini tengok mata aku. Tengok plak dengan muka ala-ala Bruno mars gitu. Ni yang makin sayang ni. 
 Paling sweet time dia dok kat pintu surau sambil buat muka macho dia. Hahahhaha!  Serius hensemmm!

Ho ho ho ho ho ~ :)

Before aku ending entry ni, saja nak kasi tau esok Birthday aku. ehee, Tamau papa pon, cuma nak wish dari korang je. Buat ramai kat fb aku ehh. Aku amat menghargainya.  Birthday boy pon dah dekat. Hari ahad ni je. Dalam otak dah tau nak kasi hadiah apa. Hehhehehehe, Im sorry kalau benda tu tak seberapa. Okey, the end. Assalamualaikum ~ 

Hey youu, visit mine :) - https://twitter.com/YayaHatsumi  




2 comments:

  1. memang dah tak boleh pegi old blogger interface :(( sedih betul tengok .

    ReplyDelete

Watch your words, dude.

PAUSE HERE