One entry


Believe it. 

Assalamualaikum, again. And Hi to non-muslim. Urgh, rasa macam dah lama tak update padahal baru seminggu gitu tak berupdate. Oh, rindu! Sejak belog tak dilayan, follower dok macam tu je. Tak bertambah. Takda sapa pon nak jenguk belog usang ni. sobs sobss~ So, today tamau sedih-sedih. nak happy-happy je. ahaks! xD

Sejak akhir-akhir ni dah lama tak buad doodle. Even aku still 'newbie' dalam dunia doodler ni, tapi belagak macam dah reti sangad dah. Haha, so bila dah lama tak buat, tangan pon dah terketar-ketar nak lukis. Jom tengok hasil kerja aku :3

My first doodle, ergh!
Okeh, ntah papa ~

Yang ke-3, kalau nak klik stuff kat sidebar.

Ini bukan freebies ;)

not for sale! x)

Ni yang terbaru. :) 
Ada sembody nak doodle dari aku? tengah free nih! yang terpantas sahaja :p

 Bukan apa, sekarang ni makin busy belajar piano. Yes, piano. Tapi bukannya piano yang besar gedabak tuh. Just dalam internet je. Bak kata astro 'macam-macam ada'. Jom try main kat sini - http://www.virtualpiano.net/. Sekarang ni still merangkak-rangkak dalam menghasilkan sebuah lagu. ceh! 


Ni hasil tangan aku. cewah! xD

Direct to the school stories, today kami banyak lepak. Cikgu ramai yang tak datang. Enjoy memanjang. But time PI je kena belajar. Tu pon sikit-sikit cause mualimah sporting ja. Kena perli semua cukup. -_-' Then, lepas rehat kami stay dalam surau. Apa pon tak buat. Cuma dengar orang sebelah ( surau belah lelaki ) bising. Ergh .. 

Bila time Pendidikan Jasmani dan Kesihatan, we all tak boleh main kat padang lagi. Sobs sobs T_T Stay dalam library, bising ja kerja kami. Nasib je la Cikgu Deepa harini ada mood. Siap boleh makan cokelet depan dia. Oh, bahagianya

The End!



2 comments:

  1. comel je doodle tu..
    untungla pndi buat..
    kite ni x tw buat terus..*malu'blushing3'*uhukuhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, try la buad . Yaya pon baru je lagi. xD

      Delete

Watch your words, dude.