2 in 1



Assalamualaikum, hehe. Today, aku nak tambah bilangan entry blog ni. Dan jugak nak lepaskan tension. Actually harini sangat-sangat memenatkan. Bukannya buad apa pon, stay all day long depan lappy boleh buad aku tak bermaya. grr, hate this feel. Entry ni, tanpa tajuk sebenarnya. Cause ni cerita random.

First of all, meet this new look of my blog. Simple, sebab takda idea dah. Tengok la header tu, comot. Footer pon takda, tatau buad. Scrollbar blom tukar lagi. Dan banyak lagi yang cacat. Before that, aku nak tnya mana yang lebih okey ? Whether this new look, or this old look. 






See? Aku tukar sebab sakit mata tengok bunga-bunga kecik tu menyemak kat situ. Lagi satu sebab sidebar dengan post berpisah. Nanti tak boleh letak header berdoodle handmade aku ni! Ceh, haha. Yes, saja luangkan masa dan tenaga buad doodle buruk kat header atas tu. 

Second, Harini aku terkezuttt  gila bila tengok follower aku meningkat mendadak, mendadak, mendadak. Lol, berkat usaha aku semalam blogwalking sampai dua ratus blog aku terjah. Percaya tak? percaya tak? Tapi 'jangan pandangku sebelah mata' sebab aku follow orang takda tipu-tipu ! Follow dulu, baru jerit kat shoutbox diorang. Kadang-kadang aku follow orang tu, tengok-tengok takda cbox. Takpa la, aku redha. 

Apa motif sebenar aku follow-follow orang ni? Actually sekarang ni aku tengah join segmen tambah follower ni. Nak join tengok navi. Harap sangat la dapat hadiah tu sebab aku dah usaha dah ni. Sobs sobs~ Kepada sesiapa yang tengah baca ni, sudi la follow blog usang ni. *Thanks. Tengokla perbezaan before join segmen tu, dengan sekarang.

 


Chatbox aku pon makin lama makin bertambah penjeritnya. Alhamdulilah. Hihi, Kalau tak semalam aku nak update pasal gossip. Tapi dah aku join macam-macam segmen, contest, giveaway so tak jadi. And youu! Yes orang yang tengah baca ni. Dah follow blom? Hehehehhehehhehe ~ Goodnight.

Forgot already, esok nak exam. Omg, aku tak study lagi  T_T










6 comments:

Watch your words, dude.