Salam Aidiladha


Choose Happiness

Assalamualaikum readers sekalian. First of all, aku nak ucapkan Salam Aidiladha kepada semua yang membaca. Mohon maaf kalau ada salah silap. Hehee, actually malam ni aku tak boleh online. Kena tolong mak aku masak itu, masak ni. Sekarang ni baru je balik dari pegi shopping beli nasi himpit. Haha. Tahun ni, aku sambut Raya Haji dekat Penang. Tak boleh balik kampung sebab abah kerja. Anyway, memang tamau balik kampung pon.


Bercakap pasal sembelih ni, esok siapa yang berani yang nak p tengok para lembu dan kambing mengakhiri hidup mereka? Rasanya kat flat aku ni takda acara sembelih dah kot. Hukhuk. Tapi seronok la lembu kambing ni terus transfer masuk syurga. :) Tadi time aku ber'tweet', tetiba ternampak tweet ni. Boleh buad aku gelak guling-guling depan lappy ni. 

Lembu nangis tak henti-henti, 
kambing pulak sorok diri, 
unta boleh buat-buat mati, 
ayam pura-pura kene denggi, 
patut la, jumaat ni dah Raya Haji.

Okey, habis dah bab Raya Haji. Hmm, nanti satu januari genap 2 tahun blog ni tercipta. Hampir setahun jugak la blog ni terbiar. Masuk je tahun 2012, baru nak bergiat dalam dunia blogger ni. Tapi, kekadang tu teringin jugak nak buad GA sendiri untuk blog ni. Selalunya join orang punya, why not kalau aku nak cuba.

"Ingat senang ke nak urus mende ni". Sebab tu la aku nak minta sikit pendapat korang pasal bab-bab cenni. Kalau boleh, nak berpatner. Ada sesiapa yang sudi ? Kalau boleh untuk orang yang lebih berpengalaman la. Huhu. 





1 comment:

Watch your words, dude.