Presents arrived




Hell-oh. Hehe, Hi there. Firstly, aku nak Thanks to every contest yang dah ambik blog aku sebagai pemenang. Semalam ada dua hadiah yang aku dah dapat. Tapi masih belom dirasmikan. Haha! Actually satu lagi present tu dah sampai hari selasa lepas. tapi semalam baru bukak. Mula-mula balik skolah tu, mak cakap ada surat cinta utk aku. Surat cinta kebendenyee, bila aku minta adik aku buad dunno je. Then semalam otw nak p school, ternampak sampul putih ni - 


Then bila pegang je sampul tu terus koyak. Hahhaa! Memang dah agak apa isinya. Tapi kat sampul tu takda nama orang yang hantar. Jadi taktau dari contest mana aku menang nih. Hish xD Nak tau tak nak tau tak apa dalam tuuuuu ? Hehee, jeng jeng jengg . 

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Relax. Have a break with kitkat. Haha xp
|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Tadaaaaaa ! ~

Otw nak p skolah, nak snap jugak. :p

Haha, Sangad seronok dapat Mustache Necklace ni. Kecik je pon. Anyway, Iloveit. :D Thanks sapa yang kasi ni. Huhu! So another present tu, aku dapat semalam jugak. Dah jadi rutin harian, balik sekolah check peti surat. Tengok dalam tu ada satu sampul putih. 'Siapa punya plak ni, kembung semacam je'. Tengok atas tu tertulis nama aku. Rasa macam nak lompat je. Hahahhahaahahaha xD Alhamdulilah rezeki masuk 2 kali.  *lap air mata. Jom tengok present tuu .


Brooch! :D

Ha ni, dapat sepasang. Hehe, blue colour. Thanks to - www.azrulin.blogspot.com iaitu Hotz mumma. Thanks banyak-banyak. Hihi, esok kita rasmi. Okey, the end :)








3 comments:

Watch your words, dude.