New look again ♥




Assalamualaikum, Hi there. Syukur alhamdulilah dalam satu hari je blog ni dah jadi new look. Dan tema kali ni ialah ---->  Colourful.  Penat tu tak payah cakap la, habis lenguh tulang temulang. Haha, apa apa pon aku dah puas hati sekarang. Dah boleh edit tanpa ambik banyak masa. Before this aku ada buad dua new look, tapi tak habis sebab banyak error. So kali ni dah jadi, alhamdulilah. Well, jom tengok old look dulu ;)







Grr, semua berubah. Sekarang dah colourful. Lain dari yang lain. Haha! Anyway, Aku nak thanks to bloggers yang banyak buad tutorial. Sorry tak buad credit. hukhuk! *takkan nak buad semua kot. So, nanti buad la banyak-banyak lagi ya. Boleh aku sekodeng. Ceh! Nak tau tak nak tau tak? Aku start edit ni since pukul 3 petang sampai pukul 8 malam. Tak makan, tak minum. Actually ada lagi yang nak dieditkan. Maybe lepas update ni la kot .. 

Not for you actually

Jyeah, dah lama tak update tetiba rindu. Hurm. Disebabkan harini cuti sempena Pmr's candidates tengah berperang, so aku spend time depan lappy all day long. Grr, tadi bangun lewat gilosss sebab semalam aku tolong mak aku sampai pukul 3 pagi. *baiknya aku :p. lol. Nasib baik la harini cuti. Omg, esok sekolah. Apa pon tak prepare lagi. Kbye :D




4 comments:

Watch your words, dude.