Dear diary ..



Sayonara, amigos. haha ntah apa aku merepek meraban. Start again, Assalamualaikum. hehe, yea ekceli aku tak nak update pon harini. Takde idea yang bertandang di otak. Then, tadi aku check cbox. Dalam 2 hari tak check, dah berbakul-bakul link kat situ. Haha, sorrie cause baru je tengok tadi. Tepat jam 12 setengah pagi. huhu. But dont worry, just be happy cause aku dah follow semua. Haha smile please. 

Then tak sangka ada jugak yang nak exchange link ngan aku. hukhuk, sadisnya. Tu pon nak kecoh ke ? ah what-so-ever la. Blog aku suka hati jiwa raga aku lah nak buat papa pon. Dan, masih ada ke orang nak exchange link ? Cepat-cepat tempat terhad ni. 

Tau la blog korang lagi tinggi. Tapi jangan la kutuk.

Apa yang buat aku nak sangat update harini ialah pasal trafik blog ni dah makin meningkat. yuhuuu *lompat jap* Bila fikir-fikir balik, apa yang aku buat sampai trafik naik mencanak tinggii ? Oh yes. Pasal jangkaan Pru13 tu ke ? 

Tahniah, tekaan anda berjaya. Eh bukan anda, tapi saya.

Tapi semalam je pon. Harini tak dah. Dan thanks to blogger kiut miut, Anis Farhana sebab dah promote blog usang lagi comel ni. Sebab dia la, ramai yang menjenguk blog eden. hoho. Bukti ?

Jemput tengok blog special to sekali.


Haurmmm, k sekarang aku banyak update pasal agama. Sebab dah niat nak berhijrah. Alhamdulilah tak ada apa yang menghalang sekrang ni. So kalau nak tau update-2 pasal agama, boleh teruss ke stuff wa. Dipersilakan share, pastikan credit ada sekali. Aummmm, mengantuk sudah. baru perasan dah pukul 1 pagi. okay peace. selamat malam. Assalamualaikum.
Dari segi bahasa, hijrah bermaksud perpindahan satu tempat ke tempat lain. Dari segi syarak, hijrah bermaksud berubahan ke arah kebaikan. :)


5 comments:

Watch your words, dude.