Nothing!



Assalamualaikum for muslim, and hi for non muslim. Seperti yang telah dimaklumkan dulu *cehh, aku nak buat satu segmen doodle, yang mana segmen ni just macam komik-komik hasil lukisan aku. hehhee, bukan segmen yang kena join-join tu ye. Actually, aku saja buat bende ni, sebab everyday aku onl just check status kat fb, tweet pon tak selalu. Kekadang boring melanda. Aku tak berniat pon nak buad harini. Tapi tadi terjumpa tumblr yang penuh dengan doodle comel-2, semangat nak buat membuak-buak. *cehh! Start cuti akhir tahun 2012, aku nak renovate blog ni. Edit habis-habisan sampai jadi kawaii. Tak sabar denn .

Nantikan entry yang seterusnya :D

* Jangan baca entry ni *





2 comments:

  1. focusing on 'jangan' then, people always do for 'jangan' haha! good trying ;)

    ReplyDelete

Watch your words, dude.