Megan Nicole



Hellloooo, how are youu? Today aku nak share sikit singer cutee nih. Suara pon cute macam tuannye. Mula 'kenal' dia kat Twitter. Ada orang share cover dia. Aku try dengar, then tetiba minat dia pulak. ehehe. Maybe dia lama terkenal, maklumla aku baru je kenal dia. huhu. Lagu blog ni pon her song.
Just call me beautiful, call me b e a u tiful :)

So jom dengar lagu dia. hehe. Lagu What make you beautiful - One Direction yg dia cover mmg syok giloss. Comel & funny. haha. Enjoy ;)

Tengok sampai habis. Mesti korang gelak punya. Paling kurang pon senyum. hehe.

More ?
The One That Got Away- Katy Perry (cover) Megan Nicole 
You Da One - Rihanna (cover) Megan Nicole 
Part of me - Katy Perri (cover) Megan Nicole 
Domino - Jessie J (cover) Megan Nicole & Tyler Ward 
Nak lagi ? cari sendiri. hehe. Enjoy :)
 

6 comments:

  1. kita minat orang yang sama lah :) heeheee
    tetapi saya paling suka dia cover lagu titanium macam original ...

    ReplyDelete
  2. same :) sy pun sukaa gilaa kat megan nicole . kalau lelaki i prefer jake coco and jason chen . diewang cool sangat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat gila-gila! haha ;) Jason chen penah dgr, jake coco je tak penah. :/

      Delete
  3. Kalau saya, saya suka sepupu dia. Nama sepupu dia, Tiffany Alvord :)

    ReplyDelete

Watch your words, dude.