Fever + Flu



Assalamualaikum
Harini aku tak dapat p sekolah. hukhuk. Sebab apa ? Actually semalam ( isnin ) memang dah terasa sesemanya tu. Pagi tadi ( selasa ), dah siap-siap nak p sekolah, tengok jam dah pukul 7 lima minit. Turun bawah (rumah flat) tengok rakan seperjuangan ke sekolah dah takda. Then balik rumah nak minta abah hantar, unfortunately abah 'tak boleh' hantar. Then tukar baju sambung tidur.

Sekarang ni asyik hachoooo ja dari tadi. Penattt !

Kbye.



6 comments:

  1. alahai, kesian dye.. sabar k. makan ubat + rehat yg cukup :)

    Minat membaca novel? Di sini ada menjual novel SETENGAH harga! Jom tengok :D
    http://sweetsour93.blogspot.com/2013/01/jualan-novel-setengah-harga.html

    ReplyDelete
  2. olo siannya tak sihat... take care ya.. jgn lupa mkn ubat dik ^^

    p/s: link dah bertukar ke asal.. www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Watch your words, dude.