25 randoms facts about me



Okay assalamualaikum. Hihi. Act aku dah 2 kali ditag. Dan sekarang baru nak join. Siapa penganjurnya ni? Idk. Tapi sekarang tengah free. Jom kenal aku dengan lebih jelas. Ditag oleh - Shaa & Munirah.

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

  1. Sensitif yang teramat sangat.
  2. Suka makan tengah malam. 
  3. Blushful 
  4. Not kpopper
  5. Not vegeterian. Semua jenis sayur tak makan termasuk bawang.
  6. Tak alergik dengan apa-apa pon. Alhamdulilah.
  7. Selalu melukis. Kekadang tengah malam cari pen & kertas bawah bantal nak lukis.
  8. Directioner
  9. Tak pernah dan tak suka tido petang. kecuali time sakit.
  10. Jenis yang suka terus-terang. Tapi dengan bukan strangers je la. Hoho.
  11. Melting bila tengok guys yang pakai kemeja then 'sinting' sampai lengan. Aww.
  12. Rabun! 
  13. Selalu keluar muka original dengan bedak je. Tak pakai make-up sikit pon termasuklah celak. 
  14. Hate smokers.
  15. Ada bantal busuk yg diberi nama 'Nou'. 
  16. Suka buat something yang orang lain tak buat. Apa tu?
  17. Suka tempat yang tenang dan selalu berangan nak pergi tempat tu.
  18. Penakut yang gila-gila.
  19. Jarang guna phone. Walaupun kredit berpuluh ringgit pon aku tak suka text, call! Malas.
  20. Penggemar telur goreng, cincang dan sebagainya. Kalau boleh setiap hari nk makan telur tu.
  21. Suka belajar benda yang baru. *tidak termasuk kat sekolah*
  22. Orang yang simple tanpa make-up, high heels, pashmina yg berbelit bila keluar.
  23. Ice cream lover! 
  24. Seorang yang ganas / tomboi dalam diam. 
  25. Selalu berfikiran jauh. Sampai ke Paris aku fikir. eh ?
Facts yang mengarut tambah lagi yang number 15. Wahahahhahahaha. Gila apa bantal busuk ada nama. So, aku listkan 25 blogger yang menjadi mangsa tag aku. So, tak rugi korang join. Tapi korang mesti free time tu sebab aku buat ni pon dah ambik masa hampir sejam. Haha okay jangan percaya.

http://le-umbrella.blogspot.com
http://be-readers.blogspot.com
http://bulatitucomell.blogspot.com
http://pinkybebehselimbat.blogspot.com
http://ciknynasbelog.blogspot.com
http://theprincessofstarlight.blogspot.com
http://ihanishaziqah.blogspot.com
http://hananhadila.blogspot.com
http://nienasofea.blogspot.com
http://thestorry.blogspot.com
http://watasin.blogspot.com
http://lilifarah.blogspot.com
http://online-story-mory.blogspot.com
http://norvanida.blogspot.com
http://lissa-lissalalissa.blogspot.com
http://impianakumemetikbintang.blogspot.com
http://music-syasya95.blogspot.com
http://cuties97.blogspot.com
http://lieyagadischocolate.blogspot.com
http://polovin-mylife.blogspot.com
http://nurull-syafiyqa.blogspot.com
http://dearsuperduperstar.blogspot.com
http://justforcontest.blogspot.com
http://pinkybebehselimbat.blogspot.com
http://flowers-on-me.blogspot.com






2 comments:

Watch your words, dude.