Bila Exam ....

Assalamualaikum. Hehe, ni ialah satu cerita rekaan mata-mata. Grr, susah gila buat mende ni. haha boring punya pasal. Credits to - Weheartit & Glitter-Graphics

Before exam


Time jawap exam

Time result keluar dan result saya down ..

Muka-muka yang dapat result best



Dan saya pon ..



Tidak puas hati dengan result,
Saya tanya cikgu
Cikgu, knpa result saya mcm ni?

Kamu tak usaha betul-betul

Tapi saya dah buat betul-betul!

No ~

Tapi saya nak A, nak A, nak AAAA !

I said no no no ~

K fine!

Dan saya rasa macam nak ...

 Bila saya balik tempat saya, kawan saya ...




Dan saya pon rasa ...


Bila orang yang result best balik rumah ...


Bila saya balik rumah ...






Penah rasa macam ni ?





























8 comments:

Watch your words, dude.