Dont read this ..



Assalamualaikum.
Hihi today updating pasal 1D. Haha apa ni apa ni. Sejak bila aku minat diorang ni. NOOO! Ok actually aku 'minat' diorang sejak aku tertekan huruf 'o' kat youtube dalam phone aku. Tak sengaja! Then tetiba keluar berderet One direction and bla bla ~ Then aku pon try buka and enjoy lagu and video diari diorang. Since then kalau sehari tak tengok memang tak boleh. Haha apa da ketinggalan. Whatsoever.

So tadi blogwalking satu blog directioner. Macam-macam info 1D kat situ. Hoho ada lawak ada sedih. Then, ternampak widget twitter kat tepi tu, ada nama 'Louis Tomlinson' . Apa lagi, terus click! Terkezut tengok followers dia. And aku followers yang ke 7, 822, 082. Ingat lagi ni. Then bila aku refresh je tambah lagi terkezut. Followers dia naik lagi seratus. Padahal baru 2 minit je. Adakah satu saat, satu follower? Bayangkan kalau sejam? sehari? seminggu?

Then aku try tengok twitter yg lain. Semua berjuta followers. Tapi aku just follow Louis & Liam. Sekarang aku nak tunjuk something. Sila scroll. Aku yakin korang akan terkejut. HAHA!










|









|




















|


















|

















|





















|









Treng teng teng !

Hahhahahahahhahaha! Terkejut? Yea memula tu aku terkejut jugak. Tapi bila aku tengok balik rupanya tu fake. Haha rajin betul dia follow orang yang baru lepas follow Liam. Ini menambahkan lagi rasa minat kepada Liam kalau someone ingat dia tu betul-betul Liam. 

P/s : Im Louis Tomlinsoner. erk?

4 comments:

Watch your words, dude.