Nothing



Assalamualaikum.
This story is about my diary. Unsecret diary. So kalau yang dah baca atau yang terbaca tu jangan la kutuk-kutuk anything eh. Aku takde buku diari nak conteng-conteng. Takde bahu nak cry on. Yea actually ntah kenapa harini rasa macam ... grr tension. Stress. Sakit hati. Bersalah. Tetiba je muncul.

Dah cuba macam-macam utk hilangkan rasa ni. Main game, chat, tweet, makan. Tetap tak hilang. Aku ada buat salah kat sapa-sapa ke? Anyone? Hmm. Tadi aku stalk dia. Omg ni lah padahnya. Nak nangis pon ada. Istigfar banyak-banyak. 


11 december kalau tak silap aku la, tarikh dia pindah. And since dia pindah, ada sometimes kami text and calling. Tapi sekarang langsung tak dengar khabar. Online pon tak. Semalam try call tapi no answer. Yea sekarang ni handphone aku dalam masalah. Takleh receive text. Grr.
K bai.

4 comments:

Watch your words, dude.