Alhamdulilah ..



Okay assalamualaikum. Hihi harini aku nak story pasal blog ni. Waaaaaaaaaa, dia dah pakai baju baru. Sebelum ni colourful, lepas tu blue. Sekarang pink? Apa komen anda? Act aku sengaja tukar sebab ada yang copy something dari blog ni. Tapi yang paling utama sebab aku dah boring + bosan + muak dengan baju lama tu. Tak best la kan kalau asyik sama je. Lagi pon blog pon nak baju baru sempena tahun baru. eh?

Baju lama



Setinggi KLCC ucapan terima kasih aku ucapkan kepada semua bloggers, yang always support aku. Sekarang ramai yang request itu ini, nevermind. Aku sentiasa baik. Hihi minta je la apa-apa pon, in shaa Allah akan ditunaikan. Hoi header ke footer ke boleh la. Jangan mengarut minta yg bukan-bukan. Dan know what? Followers blog ni dah 1000 ! *lompat kegembiraan* Thankyou my followers, may Allah bless you always! *lap air mata*

Kepada follower yang ke-1000 iaitu Fatin, sila PM saya. Ada hadiah misteri untuk awak :)

Dan lagi satu, lagi satu. Baru-baru ni aku dah buat satu fanpage, hanya untuk update pasal blog. Takda cintan-cintan ye. Sekarang like dah cecah 200 lebih. Huhu thanks like. Korang yang blom like tu apa tunggu lagi? Cepat like! Aa kat sidebar tu. Korang tau tak fanpage tu baru ditubuhkan 15 december lalu? Tak sampai sebulan dah beratus. hihi. *bangga jap*

Sekarang giveaway yang pertama sedang dijalan bersama Nabilah. Tamat malam ni tau. Jangan lepaskan peluang sebab hadiah dia ohsem gila! Aku pon rasa macam nak ambik semua je. Antaranya ialah beg, shawl, lens, tudung bawal, selimut baldu, topup dan lain-lain! :D

Nak join? Click sini cepat sebelum tengah malam ni!


19 comments:

  1. Ungtunglah followers 1000+ hahaha :D cantik blog sekarang :)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya dah 1000+ followers. saya pun belum lagi. hihi tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^^ Terima kasihhh. Takpa-takpa nanti mesti ada punya. Yang penting usaha.

      Delete
  3. untung2. .bt thniah. .mkin comel blog skrg.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hekhekhek habis kembang blog ni. Btw thankyousomuch! ^^

      Delete
  4. Replies
    1. Wahahhaa, stalker setia blog ni. Thanks Yanie :D

      Delete
  5. .. maaaakinnnn coomeeelll blogg nii., hehe suka header tuu., >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ye ke? cehh kembang dah blog ni. Suka?

      Delete
  6. Tahniah kak ! Btw, boleh x tolong buat tuto kotak komen mcm akk ni ? Ty

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Trimas! hihi ni pon stalker setia blog ni. x)

      Delete
  8. Congratzz :D you deserve it ^^ blog shomel sgt-2

    ReplyDelete

Watch your words, dude.