Twinkle little star.



Assalamualaikum wbt.
Hi hye hello evelibadi ;) Salam jumaat. em em tadi kan, aku and family  (abah dgn adik tak ikut) pergi shopping. Ekceli just nak pergi kedai spectacles sebab nak repair spec mata aku and kakak aku yang dah tercabut. Irfan, si molek tu lah yang merosakkan aset penting kami! Dan jugak spec untuk mak sebab spec  lama dah hilang. lol how ah? --' Settle bab spec, kami meronda satu shopping kompleks tu, sampai rumah baru terasa sakit kaki yang teramat. Jalan pon dah macam peguin daaa.

Em teringat balik pasal semalam, aku lupa nak story pasal cikgu azidin. Dia ketua guru disiplin, ajar pjk and bm. Disebabkan pmr kian menjelang tiba, kami tak boleh pj. Duduk dalam kelas yang memang hot sebab kipas rosak. Spoil everything! Dia garang tapi sporting. Buat lawak tapi ayat & muka tegas. ergh --' Dia masuk kelas, ajar komsas. Luckily time tu, 20 orang per 31 tolak 1 tak ada dalam kelas. Diorang ada perjumpaan sebab terpilih jadi pelajar harapan sekolah 8A. Ye ye aku tak pandai cem diorang *lap air mata* Jadi 10 orang lagi tu memang merana menghadap cikgu azidin tuuu. Dia kata dia akan tanya sorang sorang. Aku orang ketiga kena panggil. 

"Okay yang pakai inai tu"

Me: *tengok kiri kanan*

"Ye kamu lah" *pandangan tajam yang menyeramkan*

Aku tak rasa inai aku terang sangat sampai dia boleh nampak. Hm bila dia tanya soalan, aku blur seketika. Nasib ah dia kasi chance tanya orang sebelah. Time tu pulak suara tak berapa nak ada cause sakit tekak yang berleluasa, dia pon angguk je. Ntah dengar ntah tidak. Then dia usik usik budak laki. Aku jelah yang gelak paling kuat. lol maksud aku, paling kuat antara orang sebelah aku. Bukan satu kelas. Jangan salah faham. sobs sobss ....

Okay the end. eh jap, tadi aku terjumpa satu kertas yang ada tulis menda ni. Serius tertarik gila dengan ayat dia. Ada beberapa huruf yang aku adjust. trolololo okay here it is :

Twinkle twinkle little star,

I wanna hit you with my car,
Throw you off the bridge so high,
Hope you broke your neck and die XDD!



1 comment:

Watch your words, dude.