Hari malang for me, maybe.


*Try not to cry.

Hello hey hi. Assalamualaikum. Today.. it's a long story. Let me make it short. First of all, tadi aku kena tinggal van. Oh! Seronoknyee. Macam nak menari golek-golek ja. :'D Gelabah gegiler! Actually aku teman fathin p beli present utk bufday her mom. Tak sangka plak lama sangad, sampai kena tinggal. Sampai je kat spot tunggu van, tngok dah takda. Try not to cry. Uhuks! :'

Time tu memang dah taktau nak buad apa. Orang lain yg memang dah tau kami naik van tu, asyik usha-usha ja. Well, sabar je lah. Cuma ada 2 pilihan je masa tu. Tunggu van tu atau balik jalan. Kalau nak tunggu memang berjam la jugak sebab hari Jumaat selalu sesak. Tambah lagi ada pasar malam. Perghh! -_-'

Dalam pening dok fikir, kami lintas je la. Ada plak mamat terlebih guna ni tegur - "Van dah p dah!" Terimakaseh je la, kami dah tau. Last-last, kami jalan je la. Jalan-jalan sambil potpetpotpet memang rasa macam sat je. Tengok-tengok dah sampai kat jalan besar dah. Tinggal nak lintas, then sampai. Fathin plak buad hal. Dah memang jalan tu ada psar malam, dia plak takmau p. Kena pujuk mcm Wawan pujuk bru nak jalan. Ayoyo -..-

K, at the end, kami berpisah. Sebab rumah dia jauh sikit dari rumah aku. Jalan sikit, nampak mak aku tengah beli songkokuntuk Baby Bambam a.k.a Irfan Farhi a.k.a Baby boy a.k.a Adik aku. a.k.a .. eh? dah abes. Kay, tak lawak. Merayu punya merayu, akhirnya dapat 2 tudung. 1 Shawl dan 1 Bawal. Hoho. Puas hati! :D

Nak cita, tamau? Okay, aku cita. Aku tau hg baca ni. Im sorry about all the words that I wrote in this blog about you. I know you're mad, so that I write this entry just for you to know that.. I love you. Enough of all my dream and drama, Im telling this seriously. And I hope you'll understand. And please, dont give me the answer. Because I dont need it. K, tu je. Sekian, Wsalam ..

Semua dalam entry ni write by the author. Please dont copy or share with others. If you're reading this, Please make sure you have enough sweet smile, to leave here. Thank you. :*

2 comments:

  1. Mlang2 pon..dpat 2 tdng lg. haha.*jeles*
    tu la hikmah kna tnggal van. .

    ReplyDelete

Watch your words, dude.

PAUSE HERE