No title.


Sapa nak breakfast macam ni? :3

Helloh, Ehee. How are you, bloggers? Best tak laguu baru blogg kite ni? Thanks to my little friend for sharing this lovely song. Mula-mula aku dengar lagu ni ..

 - Ish, lagu apa ni? Satu apa pon tak faham. -.-

Bila time chorus dia, terhinggut kepala nyanyi lagu ni. Sweet gitu. Sampai aku sanggup tukar lagu lama ke lagu ni. Lagu apa ni? Ehee, It's from Tasha Manshaha called Be mine. Tapi jangan la curi letak dalam blog eh. Sharing is caring, caring is loving. :]

Hehe, tadi ada exam BI, Science and ICTL. Sakitt haty gegiler dengan paper BI tadi. Paper tu PK sch yang buad. Sesenang hati je dia nak tukar paper1 to paper2. Yang meluatnya, dia just bagitau class 2A je. Class lain smua tatau. Yela, kalau tau awal-awal mesty la bole prepare siap-siap. Tadi kecoh gila pasal paper BI. Nasib je sikit. Tapi essay dia susah gegiler. Ada words yang aku tak faham. Meluat ngat aihh! -_-'

Science.. Apa yang aku baca tak masuk. Yang aku tak baca semua masuk. Ntah pape la. Banyak yang aku tembak je. Dush dush dush! Ada satu soalan tuh, aku kira ABC sampai Z, then aku terus bulat kat jawapan yang ke-Z tu. Hihihi. Contohi la saya ^^

ICTL lagi satu masalah. Nasib je ada pilihan jawapan. Tapi still tembak. Ada satu question tu, dia tnya sebijik macam yang aku baca. Best ar! Dah la aku baca pon sambil berpotpet dengan fathin. Alhamdulilah masuk jugak dalam otak ni. :
3

Jangan baca ni

Today aku bawak phone p sch. Bukan nak menunjuk kayy! Tapi sebab sakit hati. Anis a.k.a itik tu la. Mentang-mentang bawak phone minggu lepas, cerita abes kat smua orang. Eh, mesty la jeles. Ho ho! Bukan saja-saja bawak je. Nak snapp! with him. ehee, tapi malangnya takde masa. Exam full time. Time balik pon tak bole sebab masing-masing ada geng. Bila dah ada geng, nanty ada la yang menyebok -"Sweetnya". Oh, tau takpe. But it's okay. Esok nak bawak lagi. Doakan esok takde spot check tauu. Love you, olls :*
Ilys - Imyd :]

Note: Korus lagu ni khas untuk awak.

8 comments:

  1. pernah dengar gak lagu ni kat blog sape ntah...heee..tak ingat...best..

    ReplyDelete
  2. pernah jugak bulat2 jawapan macam tu..hee...

    ReplyDelete
  3. Yana tag awk kat sini --->

    http://liyana-fauzi.blogspot.com/2012/07/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  4. singgah balas kunjungtan dan follow yaya here :)

    ReplyDelete

Watch your words, dude.