Random update.



Assalamualaikum dan selamat petang. Hui hui sangat panas hari ini. Semalam tersangatlah sejuk sebab hujan rahmat sampai banjir satu Georgetown. Alhamdulilah rumah yaya bukan area situ. Act tak adalah hujan lebat sangat kat area rumah ni, kilat guruh kejap ada kejap tak ada. Cuma terkejut tengok Buletin Utama semalam kata banjir kilat. Tak apalah, rahmat tu. hihi. 

Maklumat lanjut sila click gambar ini.

Act harini teramatlah bosan sebab tak tahu nak buat apa. Dari pagi tadi stay depan lappy cuma tunggu dapat komen baru dari korang. Serious talk! That's why terpaksa jugak buat entri ni. Boleh jugak eksersaiz jari ni. Sempat jugaklah tadi bikin doodle utk art trade and doodle atas tuu. Macam cina pulak. Buat pon cincai bocai sebab tak ada idea nak buat apaaa! omg.

Alang-alang tengah free tadi, promote sikit giveaway segmen yang tengah berlangsung sekarang ni. Even giveaway yaya sendiri kurang mendapat sambutan. HAHA sangat menyedihkan. Susah tauu nak cari sponsor. Nasib baik ada sponsor yang baik hati nak kasi hadiah ohsem cemtu. Rugi tau kalau tak join. Joinlahhh. Click sini! Back to the story pasal promote ga tuh, kepada sesiapa yang belum join giveaway bawah ni, takpun kat sidebar. cepat-cepatlah join. Hadiah best gila!

Next story, pengumuman kepada semua peserta Simple Giveaway by me, pada jumaat ini iaitu 12 April hingga 14 April, yaya tak dapat online sebab ada Kem. So, kalau peserta dah cukup 100 orang pada hari tersebut, maka giveaway tidak akan ditutup lagi sampailah yaya onl and umumkan yang giveaway dah tamat. Maksudnya, if terlebih beberapa org peserta, link mereka tetap akan diambil. Harap maklum.

Back to kem tadi, hihi sangat tak sabar nak pi. Last pergi kem since Jun 2012. Act ni kem kecemerlangan. First time tauu kem yaya join kem cemni yang kena stay 3 hari. Before this paling lama pon 4 hari tapi kem yang tak ada kena mengena dengan pelajaran. Wish tak ada apa-apa halangan dan penyakit mengganggu. Termasuk penyakit yang satu itu. lol.

Last words, selamat menunaikan solat Asar dan Assalamualaikum.




1 comment:

Watch your words, dude.