Rezeki bulan April!



Assalamualaikum. dan salam sejahtera. Entri kali ni bukan pasal aku, pasal orang tu atau sesiapa sahajaa. Cuma entri terima kasih kepada penganjur giveaway dan sponsor-sponsor giveaway tu. Memang happy gila dapat tau yang aku menang another giveaway. Tadi dekat sekolah rasa macam tak senang duduk je sebab tak sabar nak tengok sapa pemenangnya. Alhamdulilah semalam entri pemenang-pemenang Mini giveaway by Aisyah Humairah dah dipublish and tadi baru tengok. hihi

Alhamdulilah bersyukur sangat sangat. And aku jugak menang Segmen Jom Pilih Hadiah dari Nabila Biela. Dapat satu handphone case. hihi tak sabar nak tunggu hadiah tu sampaii! Thanks penganjur and sponsor segmen tuuu.

Dan terima kasih jugak kepada anda-anda yang dah wish dekatt sy. Thanks sangat-sangat! Nin diaa-

      



Tahniah jugak kepada link blog yang tersenarai dalam entri pemenang di atas. 

3 comments:

Watch your words, dude.