Diary again.



Assalamualaikum ..... selamat petang. ugh tak taulah nak start cemana .....










tit.









Hari ni hari yang... horrible day. Rasa menyesal pulak selama ni dok stalk stalk and stalk. Oh tak tak, tak  boleh ceghita. Kot kot lah dia tengah baca sekarang .... erk. apa-apa pon, i'll pretend i saw nothing. great! Oh well ingat harini nak siapkan semua homework. Tapi silap besar lah aku onl twitter tadi. Hilang mood. Nak buat itu ini pon asyik teringat-ingat ayat tu. Oh you shouldn't say like that .. *wipe tears*

Actually i have no idea what i should write here but.. haha ntah lah rasa nak buat entry jugak. Ohya, hari khamis lepas, 6 jun, ada posmen datang rumah. Aku ada kat sekolah, kelas tambahan. Luckily time tu ustazah 'baik' yang mengajar, jadi boleh ah angkat phone masa posmen tu call. Katanya takda sapa buka pintu padahal mak kakak irfan ada kat rumah. Then dia suruh kasi ic semua, tinggallah barang tu dalam almari kasut.

Balik rumah, tengok almari tu terbukak :O Rupa-rupanya irfan dah ambik. Kalaulah dia baling kat bawah (rumah flat) hohooooo.... Then masuk rumah, mak bising tanya apa ni, apa ni. lol manalah aku tau. Ambik bawak masuk bilik, nampak kat tepi kotak ada tulis 'Noor Homemade Chocolate'. Baru teringat, baru baru ni aku ada menang chocolate. heheh memula tu memang aku buka pelan pelan. heheh bila dah tak tahan sangat dengan salotep tebal tu, last-last koyak semuaaaa. Yelah malas ambik gunting punya pasal.


Okay ni dia rupa dia sebelum hancuss. Kiri kanan ada notice 'avoid heat'. Aku simpan tagi tauuu. Tak pernah buang sampul, kertas poslaju cam atas kotak tu, kad congrats from giver. barang-barang kecik such as keychains or calenders. haha sayang nak buang. Dah penuh dah dalam laci. 

Nak tengok tak nak tengok tak coklat tuuuu? Hehe comel tau. But firstly abaikan background. Aku tak edit apa-apa sebab.. you know, malas ~


Nice ah? sampai harin tak makan lagi. Tak sanggup der. Nevermind, malam ni boleh makan. haha nak join? Jom jom! Btw, thanks Noor Homemade Chocolate. Sapa yang nak coklat comel camtu? Boleh order sini k ;)

https://www.facebook.com/noorhomemadecoklat




2 comments:

Watch your words, dude.