Hello June.

Assalamualaikum. How's your first day of june? haha alhamdulilah dah 5 bulan aku hidup pada tahun 2013 ni. Rasa sekejap je. Lagi 5 bulan, I will facing pmr. Oh im not ready yet. Apa apa pon, selamat menjalani hari-hari anda pada bulan june dan bulan bulan seterusnya. Cant wait for this september.

Goodbye may. See you next year. Thanks for giving me alot of memories such as holiday at Melaka and attending an awesome 2 weeks extra class for pmr. ohhoo, hoping june brings me happiness. Hm, tak banyak ceghita sebenarnya. Pasal holiday? Yup my dad ada kerja kat sana. So alang-alang tu kami pon join sekali. haha selama 4 hari kat sana terperap dalam homestay je. Best ah ada aircon. Duduk dalam bilik tak keluar-keluar. Sampai krem kaki sebab sejuk sangat. Luckily ada wifi. Pergi mydin mall pon usung sekali wifi tu. All day long pegang phone, bertwitter. haha laptop lupa bawak. rugi ja.

Hari pertama kami just rehat kat rumah. Yelah 6 jam duduk dalam kereta, krem habis tulang temulang. Hari kedua baru keluar pergi mydin mall. Hehe shopping sakan. Irfan dapat fake iphone 4s. haha Last day, sebelum balik kami singgah mydin mall lagi sekali sebab nak beli jam limited edition. Bukan senang tau nak jumpa! Tapi tu utk my sis. Aku? Vintage watch! 

Ohya, gambar tak ada. sobsobs. and, pasal fight baru baru ni? Ntah. Takde papa. Malas nak ambik tau. Kalau dah betul betul sayang relay jaga jelah. Ignore gangguan lain. Takpayahlah nak serang orang. Ni sampai text maki-maki mencarut semua apa kes?. Cari masalah ja. Hm. lifeless. 







3 comments:

Watch your words, dude.