No title.


Whenever im talking to fathin all about him.

Assalamualaikum.
Hello selamat petang salam satu malaysia bla bla. Since harini hari sabtu, so dapatlah aku kongker laptop ni sengsorang. actually hari-hari aku kongker. em, yeah minggu ni minggu paling ohsem of the year. Serious talk happy gilaaaaaaaa. K aku dah tak tawu nak taip apa.

em em tadi ada APC iaitu anugerah cemerlang apa ntah. Wuuu takdak rezeki nak dapat anugerah apa-apa pon. Tapi tadi aku pergi gak sebab cikgu mintak tolong pegang bunga manggar. Atas paksaan. Actually semalam classmates aku tanya sapa boleh tolong cikgu untuk APC. Then nuur bising suruh tolong jugak. Siap ugut lagi. Aku dengan fathin fikir punya fikir punya fikir sampailah cikgu suriani masuk kelas nak mengajar. Tetiba suraya bagitau cikgu dah ada orang nak tolong, siap mention nama kami. Padahal kami tak bagi kata persetujuan lagi.

"Betul nak tolong nii? Cepat jawap sebelum saya paksa!" pfftt ni yang tak tahan ni. Okaylah okaylah. Alang-alang pergi bolehlah lepaskan rindu tengok crush. opss xD And pagi tadi punyalah bersemangat bangun awal pagi. Heh heh heh


Arghh spoil gila. *tutup muka* k back to the story, lepas je perarakan tu cikgu suruh tunggu kat dalam dewan. Berdirilah kami kat belakang dewan tu sambil tengok ...... dia. lol then cikgu bagi nasi lemak. Dia kata kalau nak makan kena pergi kantin. Tak sanggup nak tinggalkan dewan. sobsobs xP Terpaksalah pergi jugak sbb dah kelaparan sangat. Then nampak dia turun naik turun naik. Kenyang tengok dia saja. em, sepanjang kat sana, kami asyik melilau ja. Dah tak tau nak buat apa sangat dah. Ustaz siap halau balik. K kejam. Budak2 nasyid halau kami sebab depa nak makan kat tempat kami duduk. Semua kejam. But at last time nak balik tu lah yang terkenang hingga ke saat ini. Biarlah nanti semuanya masuk buku diari. ;* daaa.

1 comment:

Watch your words, dude.